Contacto Mapa Web
Iniciar sesión Registrarse
Español Valencià Català Gallego Euskera English
Franquicias. Informacion de franquicias. Busca tu franquicia.
  • Autos Macarella RENT A CAR
  • Hostal Restaurante Jeni
  • Restaurante TAST Mercadal
  • Restaurante Ca n
  •  Reparacions Vinent Camps
  • Hipódromo Torre del Ram Ciutadella
  • Judit centro de estética
Texto a buscar:
Buscar en:

Beques d'ajuda a l'estudi per a joves

AJ. ES CASTELL
Aj. Es Castell

Lugar: Es Castell
Fecha: 16 junio - 29 junio

L'Ajuntament des Castell ofereix per primera vegada als joves estudiants des Castell d'entre 14 i 17 anys unes beques d'ajuda a l'estudi per la realització d'una sèrie de treballs col·laboratius per part d'estudiants que estiguin cursant l'ESO, un grau mitjà o superior, batxillerat, estudis oficials, programes socioeducatius, estudis oficials d'idiomes, etc.

L'objectiu d'aquestes beques, emmarcades en el programa “Joves en actiu”, és proporcionar als estudiants la possibilitat de participar voluntàriament, durant els mesos de juliol i agost, amb les diferents àrees de gestió de l'Ajuntament, així com també promoure la participació comunitària activa i el coneixement del treball organitzatiu. Aquesta experiència proporcionarà als joves una visió reial del món laboral que els ajudarà a l'hora d'incorporarse a la vida activa laboral o al continuar amb els seus estudis.

L'import de la beca és de 150 euros que els joves podran destinar a cobrir les despeses que considerin oportunes sempre i quan estiguin relacionades amb els seus estudis (material escolar, motxilles, etc.) o altres necessitats bàsiques (roba, sabates, etc.), autoritzades pels seus pares o tutors. L'Ajuntament recomana fer ús d'aquests doblers prioritàriament en establiments comercials del municipi.

La col·laboració dels joves es desenvoluparà amb un màxim de 15 hores setmanals durant un mes. L'Ajuntament ha previst oferir aquesta oportunitat a un total de 14 joves (7 durant el mes de juliol i 7 més durant l'agost), els quals disposaran d'un tutor assignat a cada àrea de gestió del Consistori.

El plaç d'inscripció ja és obert i finalitzarà dia 29 de juny. Les sol·licituds s'han de tramitar al Registre d'Entrada de l'Ajuntament des Castell.
Colaboran:
PORTALES DE LA RED PORTALDETUCIUDAD.com
® Todos los derechos reservados - Guía de ocio, empresas, turismo y servicios de tu ciudad.
Web optimizada para una resolución mínima de 1024px y navegadores IE 7.0 y Mozilla 3.0 o superiores.