Contacto Mapa Web
Iniciar sesión Registrarse
Español Valencià Català Gallego Euskera English
Franquicias. Informacion de franquicias. Busca tu franquicia.
  • Asociación Española Contra el Cancer
  • Diseño web a medida
  • su empresa aquí
  • Gob Menorca
Texto a buscar:
Buscar en:
Publicidad

Ciutadella destinarà els dos milions d'€ dels projectes financerament sostenibles a importants actuacions per a millorar la eficiència enèrgètica

I l'ús de l'aigua
AJ. CIUTADELLA
Aumentar texto
Disminuir texto
martes, 05 de diciembre de 2017


L’Ajuntament de Ciutadella rebrà un total de 2.074.022 € per part del Consell Insular de Menorca per desenvolupar projectes d’inversió financerament sostenibles entre 2017 i 2018, com a part dels 8,6 milions que l’administració insular repartirà entre tots els municipis gràcies al superàvit de l’exercici 2016.

La principal inversió de Ciutadella amb aquesta partida és la que dedica als projectes que milloren l’eficiència en l’ús d’aigua. En concret, s’executarà la primera fase de la xarxa de clavegueram de Cala Morell. Es preveu construir una estació de bombeig general i 6.320 ml de canonada d’impulsió de fossa per a transportar les aigües residuals. La inversió, que compta amb un pressupost d’1.245.577 €, permetrà eliminar l’estació depuradora que ha quedat insuficient i obsoleta, i disminuir la contaminació per la falta de clavegueram. Posteriorment a l’execució d’aquestes obres, es realitzarà la xarxa de sanejament a l’interior de la urbanització. Es preveu licitar el projecte de la primera fase el proper març de 2018 i que s’executin les obres en un termini de quatre mesos.

El segon projecte per millorar l’eficiència de l’aigua es farà als carrers Mossèn Salord i Farnés, Josep M. Fivaller i en un tram de la plaça Jaume II. Tant la xarxa d’aigua potable com la de clavegueram es troben en molt males condicions i es produeixen fuites; a part que tampoc hi ha xarxa de pluvials, amb el problema d’inundacions que això comporta. Amb una inversió de 392.133 €, el projecte preveu renovar completament la xarxa de clavegueram i aigua potable, a més d’instal·lar-hi la xarxa d’aigües pluvials. Es licitarà el febrer de 2018, amb un termini de quatre mesos. Aquest projecte és una de les peticions que van fer els veïns de la zona en una de les visites als barris que l’equip de govern duu a terme.

Una altra part de la inversió es dedicarà a substituir la gespa artificial dels tres camps de futbol 11 municipals de Ciutadella: Sant Antoni, Sami i Son Marçal. La gespa artificial d’aquestes tres instal·lacions es troba actualment en un estat molt degradat, al final de la seva vida útil i provoca accidents i lesions. En total, s’aporten 540.000 € i les obres es licitaran a partir de febrer de 2018, per executar-se entre el juny i el setembre.

La darrera línia que el Consell subvenciona és la d’actuacions d’eficiència energètica a les instal·lacions esportives. En el cas de Ciutadella, amb un total de 166.311 euros, se substituiran les lluminàries actuals per sistemes més eficients que permetin reduir els paràmetres lluminosos, millorar la regulació dels nivells i posar al dia els bolletins de les instal·lacions elèctriques. En el cas dels camps de futbol, també se'n reduirà la contaminació lumínica per limitar les emissions cap al cel, s’empraran temperatures de colors adequades a l’entorn i s’introduiran sistemes de gestió de la intensitat de la llum.
0 comentario/s
Inserta un comentario
Ciutadella destinarà els dos milions d'€ dels projectes financerament sostenibles a importants actuacions per a millorar la eficiència enèrgètica
Nombre  o identifícate
Correo electrónico:
Comentario:
Introduzca código: Capcha
NORMAS DE PARTICIPACIÓN
  • Las opiniones pertenecen única y exclusivamente a los usuarios y no a PORTALDETUCIUDAD.com
  • PORTALDETUCIUDAD.com no se hace responsable de los comentarios que aquí se escriban.
  • PORTALDETUCIUDAD.com se reserva el derecho de eliminar cualquier comentario que esté fuera de lugar.
  • No está permitido escribir comentarios fuera de la legislación vigente española, ni escribir injurias que atenten contra el honor de las personas.
  • También podrá deshabilitar la introducción de mensajes para preservar la imagen y el honor de las personas.
Los datos de carácter personal suministrados voluntariamente a través de este formulario van a ser incorporados a un fichero de datos del que es responsable PORTALES Y GUIAS ONLINE DE TU CIUDAD S.L con domicilio en la C/ Gredos 24, CP 10005, Cáceres, y serán utilizados con la finalidad de prestar los servicios ofertados en el portal web, consintiendo el usuario expresamente la cesión y comunicación de sus datos automatizados de carácter personal a terceras personas o entidades, con la única finalidad de la realización por parte de los cesionarios y responsables de las labores de información, formación y comercialización de los productos y servicios solicitados por el propio usuario.Estos datos se tratarán confidencialmente y de acuerdo con lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de modo que el usuario podrán acceder, rectificar, cancelar y oponerse al tratamiento de sus datos dirigiéndose a la dirección indicada o a la dirección de correo electrónico info@portaldetuciudad.com
Cartelera - Cine
El Tiempo
Loterías - Sorteos
Callejero
El tráfico - DGT
empresas
RSS Noticias
Colaboran:
PORTALES DE LA RED PORTALDETUCIUDAD.com
® Todos los derechos reservados - Guía de ocio, empresas, turismo y servicios de tu ciudad.
Web optimizada para una resolución mínima de 1024px y navegadores IE 7.0 y Mozilla 3.0 o superiores.