Contacto Mapa Web
Iniciar sesión Registrarse
Español Valencià Català Gallego Euskera English
Franquicias. Informacion de franquicias. Busca tu franquicia.
  • su empresa aquí
  • Gob Menorca
  • Diseño web a medida
  • Asociación Española Contra el Cancer
Texto a buscar:
Buscar en:
Publicidad

Finalitza a Maó el projecte Alzinar, de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores desocupades de més edat

AJ. MAó
Aumentar texto
Disminuir texto
viernes, 13 de abril de 2018


Ahir, va tenir lloc, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, l’acte de clausura del projecte Alzinar, per a l’ocupabilitat de les persones desocupades de més edat, emmarcat en la convocatòria del SOIB Visibles 2017.

L’acte va comptar amb la participació de l’alcaldessa Conxa Juanola, i del tinent d'Alcaldia de Formació, Carlos Montes, així com amb l’assistència de la resta de membres de l’equip de govern implicats en el desenvolupament de la citada iniciativa.

El projecte Alzinar va començar el passat 13 d’octubre de 2017 i va finalitzar el 12 d’abril de 2018. Ha comptat amb la participació de 18 treballadors i treballadores, que han realitzat obres o prestat serveis d'interès general i social a diferents centres municipals, mitjançant un contracte de treball d'interès social, de duració determinada, i amb el suport, durant tot el projecte, d’una oficial de logística.

Aquesta actuació està finançada amb fons del SOIB mitjançant Conferència Sectorial i executada per l’Ajuntament de Maó. L’import subvencionat ha totalitzat 203.840,40 euros.

Les feines efectuades pel conjunt dels 19 treballadors/ores del projecte Alzinar s’han valorat de forma molt positiva. A continuació, destacam els treballs executats durant aquests darrers sis mesos:

- En l’àmbit dels serveis relacionats amb la vida diària, s’han contractat una cambrera i un ajudant de bugaderia, que han treballat a la Residència Geriàtrica Assistida, i una auxiliar administrativa, destinada al departament d’Urbanisme, que ha digitalitzat documents, ha recepcionat projectes i expedients de forma telemàtica, i ha gravat dades, amb l’objectiu d’adaptar l’organització del departament a l’Administració Electrònica.

- En l’àmbit del medi ambient, i seguint instruccions de la Regidoria de Microciutat, Parcs i Jardins, s’han realitzat 94 actuacions, consistents en treballs de desbrossament, neteja d’herbes, poda, eliminació de plantes invasores, retirada de residus no degradables, reparació d’enderrossalls a les parets seques, manteniment de jardineres, plantacions i replantacions, i atenció i servei de comandes de diferents tipus de vegetació.

Aquestes actuacions s’han efectuat a diverses zones del nucli urbà, a parcs i jardins, i a diferents camins del terme municipal; també, al Recinte Firal i als instituts, col·legis públics i escoles infantils, així com a la Residencia Geriàtrica Assistida, i a la zona de l’escorxador, entre altres. Hi ha participat un oficial jardiner, un oficial de paret seca i dos ajudants.

Pel que fa al departament d’Edificis Municipals, es van incorporar 4 oficials i 3 ajudants que han executat 95 actuacions, la mitjana dels quals s’han realitzat en 7 dies. S’ha fet feina a diferents espais municipals, a l’Estadi Maonès, a les instal·lacions hípiques de Bintalfa, a les seus d’associacions de veïns i al nucli urbà. Les tasques han consistit en actuacions en matèria de manteniment, fusteria i electricitat.

Un oficial i un ajudant també han adequat les instal·lacions del Poliesportiu Municipal.

En l'àmbit de la promoció cultural, s’han contractat dues conserges, que han efectuat feines de suport en el control i manteniment d’instal·lacions culturals municipals, com les dependències de Cultura del Claustre de Carme i la Sala de Cultura Sa Nostra.

Finalment, pel que fa a la gestió administrativa del projecte, s’ha comptat amb una oficial de logística, que ha desenvolupat la seva feina en dependència directa de la persona responsable de la Brigada d’Edificis i de l’encarregat de Jardineria, i en coordinació administrativa amb l’àrea impulsora del projecte.

Agraïments

Aquest projecte d’inserció del col·lectiu beneficiari no s’hauria pogut dur a terme sense el compromís de l’Ajuntament de Maó, que aposta de manera clara i contundent per les polítiques actives d’ocupació, fet que, al seu torn, implica el necessari suport i tutorització del personal polític responsable, així com del personal tècnic i administratiu de les diferents àrees i serveis municipals.
0 comentario/s
Inserta un comentario
Finalitza a Maó el projecte Alzinar, de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores desocupades de més edat
Nombre  o identifícate
Correo electrónico:
Comentario:
Introduzca código: Capcha
NORMAS DE PARTICIPACIÓN
  • Las opiniones pertenecen única y exclusivamente a los usuarios y no a PORTALDETUCIUDAD.com
  • PORTALDETUCIUDAD.com no se hace responsable de los comentarios que aquí se escriban.
  • PORTALDETUCIUDAD.com se reserva el derecho de eliminar cualquier comentario que esté fuera de lugar.
  • No está permitido escribir comentarios fuera de la legislación vigente española, ni escribir injurias que atenten contra el honor de las personas.
  • También podrá deshabilitar la introducción de mensajes para preservar la imagen y el honor de las personas.
Los datos de carácter personal suministrados voluntariamente a través de este formulario van a ser incorporados a un fichero de datos del que es responsable PORTALES Y GUIAS ONLINE DE TU CIUDAD S.L con domicilio en la C/ Gredos 24, CP 10005, Cáceres, y serán utilizados con la finalidad de prestar los servicios ofertados en el portal web, consintiendo el usuario expresamente la cesión y comunicación de sus datos automatizados de carácter personal a terceras personas o entidades, con la única finalidad de la realización por parte de los cesionarios y responsables de las labores de información, formación y comercialización de los productos y servicios solicitados por el propio usuario.Estos datos se tratarán confidencialmente y de acuerdo con lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de modo que el usuario podrán acceder, rectificar, cancelar y oponerse al tratamiento de sus datos dirigiéndose a la dirección indicada o a la dirección de correo electrónico info@portaldetuciudad.com
Cartelera - Cine
El Tiempo
Loterías - Sorteos
Callejero
El tráfico - DGT
empresas
RSS Noticias
Colaboran:
PORTALES DE LA RED PORTALDETUCIUDAD.com
® Todos los derechos reservados - Guía de ocio, empresas, turismo y servicios de tu ciudad.
Web optimizada para una resolución mínima de 1024px y navegadores IE 7.0 y Mozilla 3.0 o superiores.