Contacto Mapa Web
Iniciar sesión Registrarse
Español Valencià Català Gallego Euskera English
Hotel Don Manuel
  • Judit centro de estética
  •  Reparacions Vinent Camps
  • Restaurante Ca n
  • Autos Macarella RENT A CAR
Texto a buscar:
Buscar en:
Portada Otros eventos Concurso, certamenes

Convocat el Premi Pere Prats de Medi Ambient 2019

GOB
GOB

Lugar: Menorca
Fecha: 3 octubre - 18 octubre

El GOB Menorca demana als seus socis i simpatitzants que li facin arribar propostes de persones o entitats per a optar al Premi Pere Prats de Medi Ambient que atorga anualment.

Tal com diuen les bases, que s'adjunten, el premi anual de la Secció Insular de Menorca del Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa, PREMI PERE PRATS de MEDI AMBIENT, té per objecte el reconeixement públic d'aquelles persones, ens o col·lectius que per la seva trajectòria vital o accions perllongades en el temps han promogut o desenvolupat fets rellevants en favor dels valors ambientals, socials i culturals de Menorca, i concretament de l'equilibri entre les activitats humanes i la conservació de la naturalesa.

S'ha de remarcar aquesta idea, de que el premi no està pensat per reconèixer fets puntuals sinó trajectòries vitals o projectes de llarga durada que hagin tingut incidència en la millora de la relació entre la nostra espècie i el medi ambient de Menorca.

Les candidatures es poden fer arribar per email a info@gobmenorca.com o per escrit als nostres locals de Maó o Ciutadella. S'han de motivar breument i s'han de presentar abans de les 14 hores del dia 18 d'octubre de 2019.

Posteriorment, d'acord amb les bases, serà la junta directiva i un jurat específic qui escollirà la candidatura guanyadora entre totes les presentades.

 Bases del Premi Pere Prats de Medi Ambient 2019

Activitats
Colaboran:
PORTALES DE LA RED PORTALDETUCIUDAD.com
® Todos los derechos reservados - Guía de ocio, empresas, turismo y servicios de tu ciudad.
Web optimizada para una resolución mínima de 1024px y navegadores IE 7.0 y Mozilla 3.0 o superiores.