Contacto Mapa Web
Iniciar sesión Registrarse
Español Valencià Català Gallego Euskera English
Hotel Don Manuel
  •  Reparacions Vinent Camps
  • Autos Macarella RENT A CAR
  • Judit centro de estética
  • Restaurante Ca n
Texto a buscar:
Buscar en:
Portada Otros eventos Concurso, certamenes

IV Concurs de Poesia i d’Imatge per a l’Estampa de Sant Joan 2019

AJ. CIUTADELLA
Aj. Ciutadella

Lugar: Ciutadella
Fecha: 12 abril - 3 mayo

La Junta de Govern de l’Ajuntament  ha aprovat la convocatòria i les bases que han de regir el concurs per a seleccionar el poema i la imatge que s’editaran conjuntament com a estampa de les festes de Sant Joan, que tradicionalment es reparteix a la Missa de Caixers del 24 de juny.

Aquest concurs, que ja es celebra en la seva IV edició, agafà el relleu del Concurs de Poesia Festes de Sant Joan i del Cicle de Pintura de la Biennal Literària i Artística de les Festes de Sant Joan. Les tres primeres edicions han tingut caràcter biennal, si bé es preveu que a partir d’aquesta en la IV tingui caràcter anual.

Les obres que es presentin han d'incloure un poema i una imatge que facin referència a les festes de Sant Joan de Ciutadella de Menorca. Tant el poema com la imatge han de ser inèdites i no han d'haver estat mai premiades en altres concursos ni publicades en cap mitjà de comunicació ni en les xarxes socials per Internet.

L’obra guanyadora comptarà amb un premi únic de 500 euros a l'obra guanyadora (poema + imatge), si bé en cas de considerar que no hi hagi cap obra (poema + imatge) que en conjunt mereixi ser premiada, el Jurat Qualificador tindrà la possibilitat de premiar un poema i una imatge que no formin part de la mateixa obra presentada. En aquest cas, el premi en metàl·lic es dividirà en dues parts: 250 euros per a l'autor del poema guanyador i 250 euros per a l'autor de la imatge guanyadora.

El termini d'admissió d'obres aspirants al premi finalitzarà a les 14 hores del divendres 3 de maig de 2019, i s'han de presentar a l'Ajuntament (Servei de Cultura) en mà o es poden remetre a: A/A: Jurat Qualificador del Concurs de Poesia i d'Imatge per a l'Estampa de les Festes de Sant Joan de 2019

Ajuntament de Ciutadella de Menorca. 

Servei de Cultura. Plaça des Born, 15.

07760 Ciutadella de Menorca. 
El veredicte, que serà inapel·lable, es farà públic el dia anunciat oportunament per l'Ajuntament, tot i que el lliurament del premi es farà durant la sessió extraordinària de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca de dia 9 de juliol de 2019.

Les bases complertes es poden consultar AQUÍ
 
Colaboran:
PORTALES DE LA RED PORTALDETUCIUDAD.com
® Todos los derechos reservados - Guía de ocio, empresas, turismo y servicios de tu ciudad.
Web optimizada para una resolución mínima de 1024px y navegadores IE 7.0 y Mozilla 3.0 o superiores.