Tapes per Menorca
Español Valencià Català Gallego Euskera English
Otros eventos culturales. Ciencias, concursos, fiestas en <strong>Menorca</strong> Menorca

Tapes per Menorca

Tapes per MenorcaAj. Es Mercadal
19 mayo - 30 mayoEs Mercadal

El concurs de tapes es celebrarà el 19 de maig a la Sala Multifuncional des Mercadal, mentre que la ruta tindrà lloc del 21 al 30 de maig per diferents establiments de l'illa. La inscripció s'ha de realitzar a través del formulari d'inscripció que trobaran a la website www.tapespermenorca.com fins el 13 de maig.

Tapes per Menorca, organitzat per AgenciaCom juntament amb Restauració Menorca i CAEB s'ha presentat aquest matí a la Sala Multifuncional des Mercadal. La presentació ha comptat amb l'assistència del batle de Es Mercadal, Xisco Ametller, així com amb els organitzadors de l'esdeveniment, el president de Restauració Menorca, José Bosch; el director de CAEB Menorca, Enric Casas, i el director general d'AgenciaCom, Antoni Martorell. Una edició a la qual els establiments participants oferiran al públic diferents tapes amb l’objectiu d’impulsar el sector de la restauració, que s’ha vist tan afectat per la pandèmia de la COVID-19.

El batle de Es Mercadal, Xisco Ametller, ha assenyalat que "Es Mercadal és ideal per l'esdeveniment, ja que es troba al centre de l'illa però també perquè és un dels municipis on el sector de la restauració té un potencial importantíssim, ja que la indústria més potent que tenim és la turística".
 

Colaboran:Ajuntament Es MercadalAjuntament Es CastellAjuntament de CiutadellaAjuntament de FerreriesAjuntament de Maó
PORTALES DE LA RED PORTALDETUCIUDAD.com
Condiciones de uso - Política de privacidad - Política de cookies