Contacto Mapa Web
Iniciar sesión Registrarse
Español Valencià Català Gallego Euskera English
Franquicias. Informacion de franquicias. Busca tu franquicia.
  •  Reparacions Vinent Camps
  • Restaurante Ca n
  • Judit centro de estética
Texto a buscar:
Buscar en:
Publicidad

18a edició dels Tallers de Família

AJ. MAó
Aj. Maó

Lugar: Maó
Fecha: 18 febrero - 13 mayo

Espai dedicat a la 18a edició dels Tallers de Família.

Cal assenyalar que les característiques d'aquestes jornades poden anar canviant en funció de l'evolució de les normes sanitàries.

Inscripció prèvia: 971 35 67 00 o tallersdefamilia@ajmao.org


1. CONFERÈNCIA: ENS SEPAREM, I ARA COM HO FAREM?. 18 DE FEBRER DE 18.00 H A 20.00 H. PONENT: CARME CURCÓ (PSICÓLOGA). ONLINE.

Es parlarà dels canvis que es produeixen en un procés de separació i com afecten als fills i filles, així com els aspectes a tenir en compte en el procés de la separació entre els progenitors. Reflexió i estratègies per fer una bona separació, en una situació de crisi. Actuar d’una manera o d’una altra per evitar situacions de patiment familiar.

2. TALLER FAMÍLIES MONOPARENTALS. QUAN A CASA SOLS CONVIU UN PROGENITOR/A. 7 SESSIONS: 23 DE FEBERER, 9 DE MARÇ, 30 DE MARÇ, 20 D'ABRIL, 11 DE MAIG, 1 DE JUNY I 22 DE JUNY. DE 10.30 H A 12.30 H. PONENT IRUNE INCHAUSTEGUI (PEDAGOGA I TERAPEUTA FAMILIAR).

Hi ha diferents circumstàncies per que en les famílies hi hagi sols un/a progenitor/a a casa amb els fills/es: separació, maternitat solitària, mort d’un dels progenitors,desplaçament d’altres països, però en qualsevol de les situacions, educar als fills estant tot sol/a en el dia a dia necessita molta energia i recolzaments per poder donar resposta al gran esforç que significa educar i acompanyar-los. Plantegem aquest taller per compartir, reflexionar i acompanyar en aquestes situacions.

3. TALLER PER A PARES I MARES AMB FILLS/ES EN L'ETAPA SECUNDÀRIA 8 SESSIONS: 24 DE FEBRER, 17 DE MARÇ, 7 D'ABRIL, 28 D'ABRIL, 19 DE MAIG I 9 DE JUNY. 10.30 H A 12.30 H. TALLER PRESENCIAL (LLOC A DETERMINAR). TALLER PRESENCIAL (UBICACIÓ A CONFIRMAR).

Sou pares i mares i us agradaria rebre un acompanyament? Plantejam aquests tallers per acompanyar-vos en la tasca d’educar els vostres fills i filles en positiu, per ajudar-vos a identificar i conèixer millor les seves preocupacions i necessitats, per trobar la manera d’afrontar tensions i moments difícils, i així aconseguir que us sentiu més competents, segurs i satisfets en la vostra funció com a pares i mares.

4. XERRADA: COM PODEM CUIDAR DE LA FAMÍLIA EN TEMPS D'INCERTESA? 4 DE MARÇ. DE 18.00 H A 20.00 H. PONENT VICENTE MÉNDEZ: METGE DE FAMÍLIA, HOMEÒPATA I TERAPEUTA. CONFERÈNCIA ONLINE.

Aquests temps que vivim està portant les famílies a viure experiències noves, plenes d’incerteses i inseguretats. L’esforç de tothom per adaptar-se als canvis està sent gran i Mdigne de reconeixement. La xerrada donarà orientacions que ens ajudin a gestionar
diferents aspectes, com poder cuidar-nos a escala emocional i física, i com, també, cuidar els nostres fills i filles davant tantes experiències canviants.

5 TALLER PER A PARES I MARES AMB FILLS/ES EN L’ETAPA DE PRIMÀRIA. 3 SESSIONS 25 DE MARÇ, 15 D'ABRIL I 13 DE MAIG. DE 18.00 H A 20.00 H. PONENT: ROSA MARIA PALLISÉ. TALLER PRESENCIAL (UBICACIÓ A DETERMINAR).

Sou pares i mares i us agradaria rebre un acompanyament? En el taller us ajudarem a identificar les característiques i necessitats pròpies d’aquesta etapa; així mateix, podrem reflexionar sobre què podem fer per afavorir el desenvolupament dels nostres fills i filles, i el benestar de la família. És important que obtingueu respostes clares a preocupacions específiques, com ara la gelosia entre germans, la idoneïtat d’establir normes i límits, la relació entre els mateixos pares i altres situacions pròpies del cicle vital de la família.

Colaboran:
PORTALES DE LA RED PORTALDETUCIUDAD.com
® Todos los derechos reservados - Guía de ocio, empresas, turismo y servicios de tu ciudad.
Web optimizada para una resolución mínima de 1024px y navegadores IE 7.0 y Mozilla 3.0 o superiores.