Contacto Mapa Web
Iniciar sesión Registrarse
Español Valencià Català Gallego Euskera English
Franquicias. Informacion de franquicias. Busca tu franquicia.
  • Judit centro de estética
  • Restaurante Ca n
  • Autos Macarella RENT A CAR
  •  Reparacions Vinent Camps
Texto a buscar:
Buscar en:
Portada Otros eventos Exposiciones

Exposición 'El CSIC a les Illes Balears: ciència en imatges'

CENTREBIT MENORCA
CentreBit Menorca

Lugar: Maó i Alaior
Fecha: 20 agosto - 18 octubre

 Dues exposicions fotogràfiques arriben a Menorca per apropar l'investigació del CSIC i el SOCIB a les Illes Balears

* Per primera vegada a Menorca, es podran visitar les exposicions: 'SOCIB: Investiguem el mar, compartim futur' i 'El CSIC a les Illes Balears: Ciència en Imatges’.
* A través de fotografies en gran format es mostra la tasca dels dos instituts d'investigació del CSIC a les Illes Balears: l’Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA) i l’ Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC). També es dona a conèixer l’activitat del Sistema d'Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears, única Infraestructura Científica i Tècnica Singular (ICTS) que hi ha a la nostra comunitat autònoma.
* Aquestes activitats estan promogudes per la Direcció General de Política Universitària i Recerca - Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca - amb l'objectiu d'impulsar la divulgació científica a Menorca.

L'Institut Menorquí d'Estudis (IME) , a Maó, i el CentreBit, a Alaior, acolliran dues exposicions fotogràfiques que mostren l’activitat científica dels instituts del CSIC a les Illes Balears (IMEDEA i IFISC) i també de l’ICTS SOCIB. Aquestes activitats estan promogudes per la Direcció General de Política Universitària i Recerca per fomentar la divulgació científica a Menorca.

'SOCIB: Investiguem el mar, compartim futur'

Aquesta exposició podrà visitar-se del 20 d'agost al 18 d'octubre a la Sala d'Actes de Can Victori (IME), de 9 a 14 hores i també els dimarts de 17 a 20 hores. A partir del 10 de setembre, l'horari serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i també de dimarts a dijous de 16 a 20 hores.

L'exposició consta d'onze fotografies, que mostren la tasca desenvolupada pel Sistema d'Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (SOCIB), l'única Infraestructura Científica i Tècnica Singular (ICTS) a les Illes Balears. Una institució pública que té la missió d’avançar en el coneixement del Mediterrani. L’ICTS SOCIB utilitza noves tecnologies marines, com: satèl·lits, planadors autònoms, radars, boies, etc. De la investigació i monitorització contínua de del Mediterrani, l’ICTS SOCIB proporciona dades en temps real i ofereix productes i serveis relacionats amb la predicció oceànica 3 i la gestió costanera, en accés obert per a la comunitat científica, per als gestors ambientals i per a la societat en general. A més, les imatges mostren el compromís de l’ICTS SOCIB per potenciar la recerca marina a les Illes Balears.

El CSIC a les Illes Balears: ciència en imatges’

El CentreBit Menorca acull des del 22 d'agost i fins el 18 d'octubre l'exposició ‘El CSIC a les Illes Balears: ciència en imatges’, en horari de 9 a 14:30 hores.

A través de 18 fotografies i un vídeo, es presenta la labor d’investigació dels instituts d’investigació del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) a les Illes Balears: Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA), Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC) i també, de l’ICTS SOCIB.

A les Illes Balears el CSIC compta amb una Delegació Institucional, una Unitat de Cultura Científica i dos instituts mixts de recerca de referència internacional: l’IMEDEA (CSIC-UIB) i l’IFISC (CSIC-UIB). Tots dos instituts encapçalen la producció científica de les Illes Balears en les seves respectives àrees d’investigació (Oceanografia i Física).

El CSIC és la major institució pública dedicada a la investigació a Espanya i la tercera d’Europa amb 125 centres d’investigació i 12.000 treballadors. Investiga en totes les àrees del coneixement científic i humanístic i genera el 20% de la contribució científica d’Espanya. La seva Delegació a les Illes Balears representa i coordina les accions del CSIC a la nostra comunitat autònoma. També, mitjançant la seva Unitat de Cultura Científica (UCC) treballa per donar visibilitat al coneixement generat pel CSIC amb un programa d’activitats adreçat a tots els públics.

Totes aquestes Institucions científiques compten amb l'impuls i col·laboració de la Direcció General de Política Universitària i Recerca de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca del Govern dels Illes Balears que treballa per reforçar l’àmbit de la recerca , fer-lo més competitiu i adequar-lo a les necessitats socials, econòmiques i culturals de les nostres illes.

Més informació: Exposició

‘SOCIB: Investiguem el mar, compartim futur’

Lloc: Sala d'Actes de Can Victori, Institut Menorquí d’Estudis (IME). Camí des Castell, 28, Maó.

Dates i horari de visita: Del 20 d’agost al 18 d’octubre, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i també els dimarts de 17 a 20 hores. A partir del 10 de setembre, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i també de dimarts a dijous de 16 a 20 hores.

Exposició ‘El CSIC a les Illes Balears: ciència en imatges’

Lloc: CentreBit Menorca. Polígon Industrial, La Trotxa. Avinguda des Camp Verd, 4. Alaior.

Dates i horari de visita: Del 22 d’agost al 18 d’octubre, de dilluns a divendres de 9 a 14:30 hores.
Colaboran:
PORTALES DE LA RED PORTALDETUCIUDAD.com
® Todos los derechos reservados - Guía de ocio, empresas, turismo y servicios de tu ciudad.
Web optimizada para una resolución mínima de 1024px y navegadores IE 7.0 y Mozilla 3.0 o superiores.