L’Ajuntament de Ciutadella dóna a Càritas bicicletes abandonades per a un projecte social i mediambiental.
Español Valencià Català Gallego Euskera English
Noticias de actualidad y última hora. Noticias locales y regionales en <strong>Menorca</strong> Menorca

L’Ajuntament de Ciutadella dóna a Càritas bicicletes abandonades per a un projecte social i mediambiental.

L’Ajuntament de Ciutadella dóna a Càritas bicicletes abandonades per a un projecte social i mediambiental.Aj. Ciutadella lunes, 27 de septiembre de 2021

L’Ajuntament de Ciutadella i Càritas Diocesana de Menorca han signat un conveni de col·laboració segons el qual el consistori donarà les bicicletes abandonades que es troben al dipòsit municipal per tal de destinar-les a un projecte social que ha posat en marxa l’entitat.

L’acord s’ha materialitzat a proposta de la regidora Laura Anglada, delegada d’Atenció Social, i s’emmarca dins la línia de col·laboració que mantenen l’Ajuntament i Càritas en diferents projectes, serveis i actuacions de caire social i ambiental.

En aquest cas, la iniciativa respon a donar suport a un projecte que Càritas té en marxa des del passat mes de març i que consisteix en un taller formatiu de reparació de bicis adreçat a persones en situació de vulnerabilitat i/o exclusió social; és un taller vinculat a l’actual taller de Mestral. Una vegada reparades, les bicis es posen a la venda a les botigues solidàries de Mestral. Fins a dia d’avui, set persones s’han format al taller. Amb aquesta donació de l’Ajuntament de Ciutadella, es podrà continuar amb el taller, que necessita bicis per poder funcionar.

Les bicis que seran objecte de donació per part de l’Ajuntament es troben al dipòsit municipal i no en consta la titularitat ni estan subjectes a reclamació, ja que s’ha portat a terme l’expedient d’alienació corresponent.

Colaboran:Ajuntament Es MercadalAjuntament Es CastellAjuntament de CiutadellaAjuntament de FerreriesAjuntament de Maó
PORTALES DE LA RED PORTALDETUCIUDAD.com
Condiciones de uso - Política de privacidad - Política de cookies